AutoPro i Lund

Södra Vägen 3, 22355 Lund
Medlem av Ceramic Pro
4,1
(569)
Få offert

    Verkstaden är en del av autobutler.se

Jämför priser från AutoPro i Lund och spara pengar när bilen behöver en verkstad. Boka tid online med prismatchning via autobutler.se
Välkommen till Autopro & Ceramic Pro i Lund ! Vi har en lång erfarenhet av bilreparationer, Tectyl, lack o plåt, Lackskydd , bilförsäljning, bildelar, bilvård och däckservice. Hit kan du komma när du behöver service eller underhåll på din bil.
Vi reparerar alla typer av skador och kontrollerar vad som är fel när du inte tycker att bilen låter eller går som den ska.

Vi är en komplett service- och reparations-verkstad med personal som har en gedigen kunskap om hur man på bästa sätt tar hand om ert fordon.
Vår kvalitetspolicy innebär att alltid ha nöjda kunder. Oavsett bilmärke så tullar vi aldrig på kvaliteten på utförda arbeten.




Välkommen in till oss!

Senaste omdömen

  • Läge

    4.5

  • Priset

    4.3

  • Arbetet

    4.3

  • Servicen

    4.2

  • Dialogen

    4.0

  • Renlighet

    3.9

Leif J.
4 dagar sedan
Toyota TOYOTA YARIS 2011
Började på bilen efter jag hade påtalat
Amanda O.
13 dagar sedan
Volvo S + V70 2007
När vi kör hem bilen efter service så kommer en röd varning upp och vi får stanna bilen. Då har man fyllt på för lite kylarvätska och vi fick då köra av till närmsta bensinmack och bekosta det själva. När vi tog kontakt med verkstaden och bad om kompensation för deras ”tabbe”, så var dom otrevliga/nonchalanta och sa att dom skulle återkoppla men det gjorde dom aldrig. Det var ingen större summa vi begärde men det var en principsak när man betalt nästan 8000kr för en service, då ska det inte vara några problem direkt när man kör hem bilen. Vi är inte nöjda och det kändes dessutom så oseriöst och opersonligt när vi hämta/lämna vår bil på verkstaden.
Josef W.
29 dagar sedan
Kia Niro Plug-in Hybrid 2021
Snabbt och effektivt
Loke
ungefär en månad sedan
Citroën C3 2010
Gick igenom besiktningen nu! Tack!
Kennerth N.
ungefär 2 månader sedan
Mercedes-Benz A 180 2019
Var inte imponerad av hur verkstaden såg ut.
Svar från AutoPro i Lund
ungefär 2 månader sedan
Hej. Hur vill du en allbilverkstad ska se ut?

Letar du efter en verkstad i Lund?

Gör som 1 388 569 andra bilägare och jämför offerter från lokala verkstäder. Snabbt och enkelt.